| Roczniki Nauk Rolniczych, Seria G, t. 99, z. 3: 2012 - pobierz cały numer | strony | artykuł |
1. | Akócsi I., Csonka T., Tóth T. Ludzie jako czynnik konkurencyjności | 7-20
| pobierz |
2. | Goda P., Káposzta J., Nagy H., Nagy A. Synteza analiz systemowych w rozwoju obszarów wiejskich | 21-26
| pobierz |
3. | Balazs P., Péli L., Ritter K. Rola rolnictwa i powiązań miejsko-wiejskich w rozwoju obszarów wiejskich Węgier | 27-33
| pobierz |
4. | Habán M., Macák M., Otepka P. Turystyka wiejska i agroturystyka na Słowacji | 34-40
| pobierz |
5. | Paluchová J., Prokeinová R. Społeczna odpowiedzialność firm spożywczych w Słowacji – narzędzie zrównoważonego rozwoju | 41-50
| pobierz |
6. | Kádeková Z., Nagyová Ľ. Koncepcja marketingu społecznego – korzyści wykorzystania public relations w przedsiębiorstwach branży spożywczej na Słowacji | 51-59
| pobierz |
7. | Balanovska T., Gogulya O. Zarządzanie małymi przedsiębiorstwami na Ukrainie | 60-69
| pobierz |
8. | Oliynyk O. Wsparcie państwowe a produktywność pracy w rolnictwie | 70-76
| pobierz |
9. | Horska E., Mehl H. Zrównoważone rolnictwo i nowe perspektywy dla rolnika jako menadżera energii odpowiedzialnego za zasilanie z reaktora biogazu połączonego z elektrociepłownią | 77-84
| pobierz |
10. | Ignat R. Rumuński przemysł spożywczy: wyzwania i efektywność | 85-92
| pobierz |
11. | Vashchyk M. Partnerstwo publiczno-prywatne jako czynnik zapewniający zrównoważony rozwój agrobiznesu na Ukrainie | 93-99
| pobierz |
12. | Gajos E. Dobrostan zwierząt a zrównoważony rozwój obszarów wiejskich na przykładzie chowu bydła mlecznego | 100-104
| pobierz |