| Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, nr 87: 2011 - pobierz cały numer | strony | artykuł |
1. | Kompa K., Witkowska D. Sektor bankowy w Chinach. Próba oceny za pomocą analizy wielowymiarowej | 5-26
| pobierz |
2. | Firlej K. Aspekty good governance przedsiębiorstw z indeksu WIG-Spożywczy | 27-40
| pobierz |
3. | Kraciński P. Rozdysponowanie Własności Rolnej Skarbu Państwa w latach 1992–2009 | 41-53
| pobierz |
4. | Szwech A. Efekty realizacji działania „Poprawa przetwórstwa i marketingu artykułów rolnych” w przedsiębiorstwach przemysłu mięsnego | 55-68
| pobierz |
5. | Balińska A. Turystyka wiejska w poprawie konkurencyjności terenu wschodniego pogranicza Polski | 69-82
| pobierz |
6. | Lubańska A. Znaczenie marek własnych sieci handlowych w Polsce | 83-94
| pobierz |
7. | Grzelak P. Ocena ekonomiczno-rynkowych efektów wsparcia finansowego rolnictwa ekologicznego w Polsce na podstawie studiów przypadku z województwa mazowieckiego | 95-119
| pobierz |
8. | Sieczko A. Współpraca rolników z Mazowiecką Izbą Rolniczą w świetle badań ankietowych | 111-118
| pobierz |
9. | Krzysiak Z. Opłacalność produkcji buraków cukrowych w warunkach reformy rynku cukru | 119-126
| pobierz |
10. | Roman M., Świetlińska M. Źródła utrzymania studentów i ocena systemu przyznawania stypendiów na Wydziale Nauk Ekonomicznych Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie | 127-136
| pobierz |