| Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, nr 80: 2009 - pobierz cały numer | strony | artykuł |
1. | Bryła P. Uwarunkowania zróżnicowania dochodów rolniczych w Unii Europejskiej | 5-17
| pobierz |
2. | Kołyska J. Wielkość i struktura finansowego wsparcia rolnictwa w Polsce i krajach członkowskich Unii Europejskiej | 19-33
| pobierz |
3. | Bombiak E. Motywowanie pracowników a sytuacja finansowa przedsiębiorstw | 35-47
| pobierz |
4. | Duczek T., Werenowska A. Stosowanie narzędzi public relations przez kadrę zarządzającą | 49-59
| pobierz |
5. | Kwiatkowska E. Wybrane uwarunkowania demograficzne korzystania z usług gastronomicznych (na przykładzie aglomeracji warszawskiej) | 61-68
| pobierz |
6. | Banasiak K. Modele kryzysów walutowych | 69-82
| pobierz |
7. | Główka G. Finansowanie inwestycji jednostek samorządu terytorialnego kredytem bankowym | 83-95
| pobierz |
8. | Mazurkiewicz-Pizło A. Enoturystyka czynnikiem poprawy konkurencyjności regionów z uprawą winorośli na przykładzie Węgier | 97-108
| pobierz |
9. | Rakowska J. Egzemplifikacja i kategoryzacja innowacji na rynku owoców i produktów owocowych w Polsce | 109-116
| pobierz |
10. | Grębowiec M. Czynniki warunkujące jakość oraz ich wpływ na podejmowanie decyzji nabywczych na rynku gastronomicznym | 117-130
| pobierz |