| Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, nr 71: 2008 - pobierz cały numer | strony | artykuł |
1. | Hybel J. Tendencje w rozwoju sektora usług w Polsce w latach 2000–2006 | 5-13
| pobierz |
2. | Wołoszyn J. Związek psychologii pracy z naukami o zarządzaniu | 15-25
| pobierz |
3. | Mazurkiewicz-Pizło A., Pizło W. Koncepcja otoczenia organizacji z uwzględnieniem wybranych aspektów międzynarodowych | 27-41
| pobierz |
4. | Spychalski G. Działania interwencyjne w rolnictwie i na obszarach wiejskich w Polsce | 43-52
| pobierz |
5. | Górska A. Wykorzystanie strategii inwestycyjnych opartych na analizie technicznej do handlu towarami z WGT SA | 53-65
| pobierz |
6. | Deresz A., Podstawka M. Podatek dochodowy od osób fi zycznych: progresywny czy proporcjonalny? | 67-83
| pobierz |
7. | Raczkowska M. Ubóstwo dzieci w krajach Unii Europejskiej | 85-94
| pobierz |
8. | Adamczyk P. Produktywność czynników wytwórczych w przemyśle spożywczym w Polsce | 95-106
| pobierz |
9. | Borowska A. Unijny system ochrony żywnościowych produktów regionalnych i tradycyjnych | 107-122
| pobierz |
10. | Wasilewska E. Zmiany w strukturze zasiewów w Polsce w latach 1996–2007 | 123-135
| pobierz |
11. | Grużewska A. Wpływ wylęgowości na rentowność w produkcji piskląt kur mięsnych | 137-145
| pobierz |
12. | Kwiatkowska E., Levytska G. Zachowania konsumentów na rynku nowoczesnych centrów handlowych | 147-156
| pobierz |