| Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, nr 59: 2006 - pobierz cały numer | strony | artykuł |
1. | Najder-Stefaniak K. Współczesny kontekst dla rozważań o etyce gospodarowania | 5-20
| pobierz |
2. | Wołoszyn J. Konflikt w procesie zarządzania przedsiębiorstwem | 21-29
| pobierz |
3. | Gładysz M. Ryzyko w działalności gospodarczej | 31-41
| pobierz |
4. | Raczkowska M. System zasiłków socjalnych a aktywizacja zawodowa ludności w Polsce | 43-52
| pobierz |
5. | Podstawka M., Sługocka D. Rynek ubezpieczeń w Polsce rok po wejściu do Unii Europejskiej | 53-62
| pobierz |
6. | Hamulczuk M. Prognozowanie cen żywca wieprzowego z wykorzystaniem modeli zgodnych i zmiennych wyprzedzających | 63-72
| pobierz |
7. | Grużewska A. Wpływ zmian cen żywca i paszy na optymalną długość odchowu kurcząt brojlerów w produkcji wielkotowarowej | 73-87
| pobierz |
8. | Wrzesińska J. Preferencje w zakupach młodych konsumentów w supermarketach (na podstawie własnych badań empirycznych) | 89-100
| pobierz |
9. | Idzik M., Stańko A. Ekonomiczne uwarunkowania oraz tendencje zachowań konsumentów na rynku dóbr FMCG | 101-112
| pobierz |
10. | Ratajczak M. Transfer wiedzy i technologii do sektora małych i średnich przedsiębiorstw w Polsce | 113-120
| pobierz |
11. | Kłoczko-Gajewska A. Aktywność obywatelska na wsi – studium przypadku czterech wsi na Podlasiu | 121-137
| pobierz |